An’dan yansımalar…


Blogda eskiden yazdığım bir yazıya denk geldim ve onu tekrar paylaştım. Daha birkaç ay önce yazmış olmama rağmen içeriğinde bugüne baktığımızda hala bir değişiklik yok… Hatta bazı şeyler çok daha zorlandı, katlanması zor bir hal aldı ve biz koca bir “karantina” süreci atlattık. Neyin karantinasıydı bu peki? Doğal olarak gelişen ve binlerce insanın ölümüne sebep olan vahşi bir virüsten mi korunduk? Yoksa genel anlamda adına “kabal” dediğimiz negatif tarafın kendi içersindeki iç hesaplaşmasının ayyuka çıkmasından kaynaklanan bir fırtınayı mı kapıldı insanoğlu? Sorular, iddialar, yalanlamalar, dolanıklıklar bitmez, ama biten tek bir şey var. O da artık bildiğimiz “dünyanın” artık sona erdiği.
Değerli dostlar, bu yazımda size o ifşaattan, bu skandaldan, şu problemden bahsetmeyeceğim. Zaten aklı başında olan, biraz araştıran ve en önemlisi zihni, kalbi açık olan her birey bu iddiaların öyle deli saçması olmadığını ve ardında koca bir gerçek barındırdığını rahatlıkla görebilir. Benim bu yazımda sizlerle paylaşmak istediğim duygu ise, rahat olun! Evet evet yanlış okumadınız rahat olun! Çünkü zaten tüm bunlar dünyanın 3. Boyut realitesinden 5. Boyut realitesine geçişti yaşaması öngörülen ve gerekli olan bir geri püskürtme işlemi. Bu ifşaatlar olacak ki, uyuyanlar uyansın, gözlerini açmakta zorlananlar ardına kadar açsın ve artık gerçekleri görsün! Onların yükseliş kodlarının aktive olması için evren böyle büyük dürtmeler yapabiliyor çünkü. Kendinizi düşünün, hani bazı sabahlar uyanmak istemezsiniz ve sonunda biri gelip sizi yataktan zorla atar ya! İşte şimdi evrenin de bize yaptığı tam da bu işte… Madem siz insanlar tatlı tatlı uyanmıyorsunuz, görün işte ben sizi nasıl “zorlayarak” uyandırıyorum diyor!
Peki… Birde diğer grup var… Benimde kendimi öyle gördüğüm, amacı bu dönemde bilgisiyle, ışığıyla, saçma bir pozitiflik değil ama iyiyi de kötüyü de çok iyi bilerek yine de iyide kalmayı seçen biz “gezgin ruhlar”. Size sesleniyorum değerli gezginler: “Bu dönemde bu dünyaya doğmayı zaten biz seçtik ve şimdi ışığınızı yakıp etrafınızı aydınlatma zamanı”! Geçen gün denk geldiğim bir İngilizce sözün dediği gibi, “Your training is over starseed, it’s time to get on the field and shine bright!”
Bu yazıyı okuduğunuza göre sizlerde artık birçok şeyin farkında olan, matrix sistemine bir delik açmayı başarabilmiş değerli ruhlarsınız dostlar… Sizleri tek tek selamlıyorum… Ve diyorum ki, artık tüm karanlığa göğüs gererek, ışığımız yakma ve 5B’yi az da olsa deneyimleme zamanı. Gün içersinde içinizden tatlı bir şefkat duygusu geçerse, ılık bir meltem gibi ruhunuzu okşayan bir sempati hissederseniz, her gün gördüğünüz ağaç bu sefer size daha farklı bir yeşil gözükürse, o başını okşadığınız değerli minik dostunuzla aranızda hafif bir telepati oluşursa bilin ki orası yeni dünyanın var olacağı boyut, 5.ci boyut ve daha yukarısı! Burada deneyimlemek zorunda kaldığımız tüm o negatif, düşük titreşimle olaylar artık 5B’ye giremez çünkü onların titreşimi çok düşük. Onların oyun alanı 3B’ydi ve orada da kaldılar. Tekamül basamaklarını daha çıkması gereken ruhlar da orada kalmaya devam edecek ve ne zaman ki bu “illüzyondan” uyanacaklar o zaman onlarda 5B’nin şefkatli kolları arasında huzur bulacaklar…
Kendinize ve ışığınıza güvenin dostlar, tam da bunları deneyimlemeye geldik çünkü burada bizim enerjimize ve ışığımıza özellikle bu dönemde sonsuz ihtiyaç var! Gücünüzden ve ışığınızdan korkmayın… Korku yerine gerçekleşecek olan ilahi plana güvenin dostlar, çaresiz hissetmeyin çünkü değiliz. Biz oyunun ne olduğunu görüyoruz ve onun karşısında cesaretle duracak güce sahibiz.


Comments

Popular posts from this blog

Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni