Simon Parkes Video (17.03.2020)

Simon Parkes 10 yıldır kozmik konularla ve olan bitenin arkasındaki detaylarla profesyonel biçimde ilgilenen son derece değişik bir karakter. Aldığı istihbarat ve öğrendiği bilgileri aktarış tarzı da çok ilginç. Ben ondan çok şey öğrendim ve yaşamakta olduğumuz mevcut kriz hakkında farklı bakış açılarına sahip oldum. Hemen her gün yeni bir video yayınlıyor ve hepsinde farklı bilgiler veriyor. Altta yayınladığım çeviri geçen haftaya ait fakat genel olarak konu hakkında neler bildiğini ya da düşündüğünü iyi özetlemiş. Katılırsınız ya da katılmazsınız bilemiyorum ama hemen her kişinin geleceğe dair bir korku senaryosu ortaya koyduğu bu dönemde olan bitene alternatif bir açıdan bakmanız da önemli diye düşünüyorum. Yeni videolarını da elimden geldiğince çevirip yayınlamaya çalışacağım. Bu arada, Simon Parkes'ın bakış açısını beğenenler ve imkanı olanlar beklemeden YouTube'da yeni videolarını dinleyebilir.

-       Öncelikle şunu söyleyeyim. Hayır, dünyanın sonu gelmedi. Ama bir dönemin, çağın, bu güne dek bilinen belli bazı yapıların sonu geldi. Bir çağ bitiyor ve yeni bir çağ başlıyor da diyebiliriz. Şu an içinde bulunduğumuz durum gerçekten de hayatımızda tanık olduğumuz en önemli anlardan biridir.
-       Birilerinin iddia ettiği gibi bu virüs sahte ya da basit bir şey değil. , normal değil. O gerçek ve eğer kendiniz için gerekli önlemleri almazsanız tehlikeli durumlarla karşılaşabilirsiniz. İnsanların hastalandığı, öldüğü haberleri de sahte değil fakat şu var ki virüsün ortaya çıkış süreci ve Çin’den dünyaya yayılması gerçekten bir kazaydı. Ayrıca şu önemli detayı da belirtmekte fayda var; corona virüsünün amacı dünya nüfusunun yarısını ortadan kaldırmak değil. Bu virüs yüzünden insanlar ölse bile bu çoğunlukla yaşlılardan ve önceden kronik rahatsızlığı olan hastalardan olacak. Evet bu bile çok üzücü ve oldukça ürkütücü ama yine de bu durum virüsün dünya nüfusunun en fazla %3,5 ya da maksimum %8-9’unu öldüreceği gerçeğini değiştirmiyor. 14.yy’da yaşanan kara veba salgını çok daha fazla insanı öldürdü ya da 1918’de ortaya çıkan “İspanyol Gribi” milyonları öldürdü. (Ek bilgi: İspanyol Gribinden dünya genelinde 50 milyon insan öldü. 1.Dünya Savaşı’nda toplam 8,5 milyon civarında asker ölürken, grip salgınından 50 milyonun öldüğü düşünülürse İspanyol Gribinin nasıl bir felaket olduğu anlaşılır. Coronanın aksine bu salgın daha çok gençleri -20/40 yaş arası- ve yoksulları vurdu.) Bu virüsün asıl yaratılma amacı nüfusu yarıya indirmek ya da tamamiyle yeryüzünden silmek değil, yaratılma amacı bambaşka o da mevcut ekonomik sistemi tamamen çökertmek. Bu nedenle Boris Johnson ve Trump “kara şapkalılar, elite madmen” yani bizim deyimimizle kabalın bu amaca ulaşamaması için “1 trillion plus” doları sisteme soktu. Bu nedenle İngiltere’nin %80 çalışan nüfusu evlerine gönderildi, çünkü negatiflerin gerçekte ne amaçladıklarını ve ekonomik anlamda ne yapmaya çalıştığını biliyorlar.
-       İşte bu nedenle Amerika ve İngiltere gibi iki güçlü ülke “sizlerin ne yapmaya çalıştığını biliyoruz, ekonomiyi çökertip sonra geriye kalan çöp olmuş parçaları yok pahasına toplayacaksınız” diyorlar ve o nedenle ellerinde ne var ne yoksa ortaya koyup savaşıyorlar.
-       “Kara şapkalılar” virüsün Çin’de ortaya çıkmasını istemiyordu. Virüs Wuhan’da bulunan ve üst düzey güvenlik önlemine sahip bir laboratuvarda daha sonra istenilen bölgede ve tarihte biyo-silah olarak kullanılmak üzere icad edildi. Bu virüs orada çalışan Çinli bir hırsız tarafından çok yüksek paralar ödendikten sonra bir cam tüp içersinde çalındı. Hırsız tabiki bunu kurşun geçirmez özel bir kutuda çalamazdı. Lab’den kaçtıktan sonra yaşanan kovalamaca sırasında cam tüp o bahsi geçen canlı hayvan pazarında yere düşerek kırıldı ve etrafa bu şekilde yayıldı. Bu planlanan bir durum değildi tekrar söylüyorum!
-       Project Looking Glass ve çok daha gizli tutulan uzaktan görü (remote viewing) sistemleri bu virüsün Çin kaynaklı olacağını öngörmüşlerdi fakat tam olarak nasıl ortaya çıkacağını öngörmediler. Fakat bana gelen istihbarata göre bu virüsün asıl ortaya çıkma yeri Çin değildi. Bu virüs Çin’de değil başka bir yerde ortaya çıkıp kaos yaratacaktı ve aslında ilk Çin’de ortaya çıkması pozitif tarafa zaman kazandırdı. Sadece medikal anlamda değil ama maddi ve manevi diğer önlemleri de almak anlamında.
-       Birçok insan şimdi bana sokaklarda dolaşan asker birliklerinin fotolarını gönderiyor. Bu askerler sokaktalar evet ama halkı virüsten korumak için değil, ekonomik çöküşten sonra sokağa fırlayacak olan öfkeli ve korkmuş halkın birbirini öldürmesini engellemek için. Ya da alınan “sokağa çıkma yasağı” da aynı şekilde insanların sokaklara dökülmesini engellemek için. Birde işin farklı bir boyutu var tabi. Tutuklanmalar… Şu anda bu askerlerin içinde Amerikan ordusundan da askerler bulunuyor ve bu askerler negatif taraf içersinden çeşitli üst düzey tutuklamalar gerçekleştirecek. Londra’da Fransa’da olduğu gibi yakında izinle sokağa çıkıcaz. Herkesin evinde kalması çok önemli. İtalya’da artık yaşlılar tedavi edilmiyor, insani olarak çok kötü bir durum ama gerçek bu. Eğer İngiltere’de bu anlamda zorlanırsa burada da sonuç bu olabilir.
-       Size bu bilgileri kimden aldığımı söyleyemem çünkü bunu söylersem istihbarat aldığım kişiden bir daha asla haber alamam. Fakat size şu kadarını söyleyebilirim ki, istihbarat bilgilerim MI5’daki bir tarafından sağlanıyor ve başka güvenilir bir kaynak tarafından teyid ediliyor. Dünya bu salgından sonra bir daha eskisi gibi olmayacak fakat kötü anlamda değil, iyi ve daha pozitif gelişmeler olacak.
-       Amerika’da yayılması tasarlanan ve Wuhan’daki laborotuvar’da geliştirilen bu virüsün bu şekilde kazara ortaya çıkması beyaz şapkalılar kadar kara şapkalıları da şoka uğrattı. Papa virüse yakalanmadı, ama ondan haberi vardı ve o nedenle derhal kendi için gerekli önlemleri aldı.
-       Bu eğer “normal” bir influenza virüsü olsaydı insan vücudu savaşabilirdi fakat bu virüs bir yılandan ve pangolinden alınan örneklerle geliştirildiği için insan vücudu bunu asla tanımıyor ve o nedenle savaşmakta eksik kalıyor. Ve buna bağışıklık geliştiremiyorsunuz, ikinci defa yakalanabilirsiniz. Zaten biyo-silah demek budur, eğer insan vücudunun savaşabileceği bir şey olsa herhalde lab’de yaratılmazdı. İnsanların yılanlara ya da diğer sürüngenlere karşı bağışıklığı var mı? Hayır yok. O yüzden yılandan ve başka bir hayvandan alınan örnekle bu virüs geliştirildi.
-       Vatikan’ın çok güçlü olduğü ülkelerde (İtalya, Güney İrlanda ve bir Latin Amerika ülkesi) eli silahlı ordu askerleri derhal sokaklarda konuşlandılar. Tamamiyle “kara şapkalı Elitlerin” yönetimde söz sahibi olduğu ülkelerde insanlar evlerine gönderildi ve maaşları kesildi. Onun yerine tüm para şirketlere aktarıldı. Buna karşın nispeten diğer tarafında baskın olduğu yerlerde evlerine gönderilen insanlara şimdi para yardımı yapılıyor. (Amerika şimdi insanlara ayda 1000-2000 dolar arasında değişen para yardımı yapıyor)
-       Özetlemek gerekirse, biz bunun üstesinden geleceğiz, gerçekten. Bu bir zombi salgını ya da “dünyanın beklenen sonu” değil. Evet zor zamanlardan geçiyoruz ve test ediliyoruz her anlamda fakat bunun olacağı zaten biliniyordu. Eğer bu süreçte birbirimize yeteri kadar destek çıkarsak sonuçta “kara şapkalıların” bu oyundan oldukça zarar görmüş ve zayıflamış bir şekilde çıktığını göreceğiz. Satranç oyununda eğer karşı taraf hile yaparsa, diğer oyuncunda da artık kurallara uyma gerekliliği yoktur. Negatif taraf öyle bir şey yaptı ki, tüm kuralları, sınırları yıktı. Oyunun tüm kurallarını değiştirdi. Geldiğimiz sonuç, bir tarafta asker/ordu bir tarafta ise satanist grup var. Askerler karanlıkta öylesine kılıçlarını sallamıyor, “free masonary”’ın %99’ı (özgür masonlar) beyaz şapkalıların tarafında yer aldığını biliyor muydunuz? Bu doğrudur. Çünkü bu %99’luk kesim de annelerinin, babalarının, çocuklarının, kardeşlerinin yani onlar için en değerli olan insanlarında bir “virüsten” ölmesini istemiyor. Bunun olacağı hakkında hiçbir bilgileri yoktu, bilgileri olsa onay vermezlerdi. “Düşman pislik” olarak tanınan bu gruplar bile ışık tarafına geçtiler çünkü onlar bile biliyor ki böyle bir hamle aşırı derecede sınırları zorlayan ve kabul edilemez bir hamle. “Bu manyak amaç için biz destek sağlamayacağız, para vermeyeceğiz ve bunun gerçekliğimiz haline dönüşmesine izin vermeyeceğiz.” dediler.  
-       Bizlerin spiritüel varlıklar olması gerekiyor ama yinede şunu söylemeden geçemeyeceğim; şahsen ben beyaz şapkalıların bu olan bitenden her kim sorumluysa onları yakalayıp, tutuklayıp, gerekli cezayı vermesine karşı değilim. Çünkü bu sorumluların bakış açısı şöyle “Tamam binlerce kişi bizim yarattığımız bir virüs yüzünden ölebilir, bu sivil zayiat normaldir ama sonuçta belli bazı birkaç ülkenin (ya da en azından Batı dünyasının) ekonomilerinin güçlenmesini istemiyoruz ve buna izin vermeyeceğiz.” Amerika gibi ülkelerde ise amaç popülasyonun yarıya inmesi değil, ekonominin batması ki bu sayede Trump tekrar seçilemesin. Çünkü bu durumun sorumlusu olarak tabi ki o suçlanacak. Üstelik bu virüsün patlak verdiği yerin Çin olması da bana sanki Yüce Yaratıcı’nın çok önemli bir kırılma noktasında “hey bir saniye, sen oyunu böyle kurdun ama ben değiştiriyorum” demesine benziyor. Korkmayın, sadece bekleyin ve olan bitenin nasıl sonuçlanacağını izleyin ve bu sırada kendiniz için gerekli önlemleri alın.


Comments

Popular posts from this blog

Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni