David W. & Corey Goode Radio Show


Haftasonu David Wilcock ve Corey Goode ikilisinin ünlü Hollywood yıldızı ve bir zamanlar ünlü aktör Jim Carrey ile yaşadığı ilişkiyle adını duyuran Jenny McCarthy'i ile yaptığı radyo programını izledim. Jenny McCarthy gibi ünlü bir yıldızın bizim konular (NWO, solar flash, ifşaat, reptilianlar, Nazi'lerin Ay'daki üsleri, Mars'a insan ticareti vs.) hakkında bu kadar bilgi sahibi olduğunu tahmin etmezdim. Kadın ciddi okumuş, öğrenmiş ve yükseliş süreciyle de yakından alakalı! Yaklaşık 1 saate yakın süren bu programda çok derinlemesine olmasa da her konudan biraz biraz bahsediliyor ve bence bu şekilde daha özet geçilmesi bizim kafamızda da genel çerçeveye oturması açısından daha sağlıklı. Herkes detay sevmiyor çünkü bilirsiniz... Dün kendi aramızda konuşurken bende izlediklerimi özet olarak paylaştım dostlarla, onlarda bir post olarak yayınlamamı önerdi çünkü şu içinde bulunuduğumuz olumsuz günlerde bence biraz olsun içimizi serinleten açıklamalar olmuş... Tabi takdiri size kalmış ama hep savunduğum gibi "RISE ABOVE THE MATRIX" yani "Matrixi aşın!" arkadaşlar... Virüsüydü, ölümcül deneyiydi, nükleer bombasıydı, nüfus azaltmasıydı, savaştı, felaketti derken bakın bizleri ne hale getiriyorlar; karamsar&negatif&korkak! Ama ASIL amaçta bu! Matrix dediğimiz şey zaten tam da bu! Tabi yine okuyalım, öğrenelim, bilinçli davranalım ama asla bu 3D alemine neden geldiğimiz unutmayalım.... Bir çağrıya kulak verdik biz, insanların ve Gaia'nın çağrısına, hiçbir şey yapamıyorsak bile frekansımızı yüksek tutarak, ışığımıza sahip çıkarak, içimizdeki çocuğun sesine her zaman kulak vererek dahi bu amacımızı onurlandırabiliriz. Unutmayın, burada sadece misafiriz belli süreliğine... O yüzden hiçbir şey o kadar da kötü olamaz. İçindeki dersi alıp çıkmasını bilmek gerek o negatif kısırdöngüden...
Peki ne konuşuyorlar bu programda? Daha detaylı çevirisini de yapıyorum şu anda ama o bitene kadar şöyle özetlemek isterim:
"David Wilcock ve Corey Goode'un ifadelerine göre iyicil ET'ler insanlığın geçmişte olduğu gibi tekrar kendi soylarının sonunu getirmelerine izin vermeyecek çünkü bizlerin yükseliş sürecini başarıyla tamamlaması onlarıda direkt olarak etkiliyor. Sonuçta bu pozitif ET'ler hayrına yardım etmiyorlar bize çünkü bugün insanlığın bu halde olmasının ana sebeplerinden biride onların geçmişte aldığı ya da almadığı bazı kararlar yüzünden... Sorumluluklarını alıyorlar ve "we are karmically tied together" yani sizlere karmik anlamda bizlerde bağlıyız diyorlar. Yani bizim yükselişimiz onlarında yükselişi demek boyut olarak, o nedenle yardım ediyorlar ve edecekler de! Şu anda gökyüzünde ciddi bir hareketlilik söz konusu, devlet başkanlarıyla görüşülüyor. En önemlisi de dünyaya kesinlikle etki edecek olan solar flash nedeniyle, yapay zeka (AI) tarafından tüm bedenleri ele geçirilen reptilianlar arasında ciddi bir panik var. Yakalanan üst düzey reptilian komutanların bedenleri incelendiğinde tüm organik bedenlerinin nano partiküllerle sarılı olduğu görülmüş (bu sahnenin aynısını Star Trek Discovery'de izlemiştim). Bu demek oluyor ki onlarda aslında "infect" edilmişler yani AI tarafından zehirlenmiş durumdalar ve tek korktukları şey IŞIK ve POZİTİF OLMAK! Herkesin merak ettiği gibi (hatta bir nevi sapıkça "istediği" gibi) ne bir salgınla ne de nükleer bir silahla sonumuz gelmeyecek! Kabalın hayalini kurduğu, provalarını yaptığı "dünya nüfusunu yarıya indirme" olmayacak. (Kendi görüşüme göre, insanlık hepten kafayı yiyip bu kıyamet senaryoları yüzünden birbirini parçalamazsa tabi!) Yükseliş aşamasında ise sadece ve sadece %50 oranında "iyi, saf, başkalarına hizmet eden, pozitif" bir insan olmanız yeterli... Yani sizden öyle Buddha gibi olup, Nirvana'ya ulaşmanız, %100 saf halde olmanız beklenmiyor! Bu %50 barajını aşanlar 5D'ye geçiş yapacak, DNA sarmalları açılacak, o çok özlemini duyduğumuz telepati, telekinezi, teleportation gibi özelliklere sonunda kavuşacağız! Güzel Gaia'mız da üzerinde yaşayan canlılarıyla beraber sonunda daha huzurlu bir ortama geçiş yapacak. Fakat geçiş yapamayanlar -ki yine büyük bir çoğunluk- tekamüllerini tamamlamak için kendileri hazırlanan yeni bir gezegene transfer edilecekler. Ve hatta diğer gruba yani başarılı olanlara o diğer tanıdıklarının yanına gidip tekamülleri sürecinde biraz olsun yardım edebilme şansı da tanınacak diyor David... Açıkcası yükseliş sürecinden sonra kim tekrar böyle bir bela açar başına bilemiyorum. Bekleyin, sakin olun, merkezinizde kalın, travmalardan travmalara koşmayın, ruhunuzu saflaştırın süreç için diyorlar... Yakında zaten herşey ortaya çıkacak... "

Comments

Popular posts from this blog

Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni