Beyaz Drakolar

Kraliyet Beyaz Drako ırkı hakkında Corey Goode’dan özet fakat bir o kadar net bir bilgi!
Satanizm ve Drako ırkı arasında güçlü bir bağ vardır. Derin devlet ve Kabal üyeleri Drako ırkını bu boyuta getirmek için çeşitli ritüeller düzenler. Onlara kurbanlar sunarlar ve hatta bazen onlarla çiftleşirler. Drakolar “loosh” adında bir tür negatif spiritüel enerjiden beslenir. Savaş meydanları üzerinde gemilerini gizleyerek, saklanırlar. Hiç kimse onları göremez. Gizlendikleri o yerde, savaştan dolayı ortaya çıkan, mutsuzluk, acı, ölüm, şiddet, vahşet gibi negatif durumlardan beslenmek onlar için bir ziyafet sofrasına oturmaya benzer.
Drakoların karanlık gruplarla aralarında simbiyotik bir ilişki vardır. Drakolar bu karanlık varlıklara daha çok güç verir ve olanak tanır ki, onlarda Drakolar için gerekli olan ritüelleri en “doğru” şekilde yerine getirebilsin...
Şimdi anladınız mı Ortadoğu’da savaşlar neden hiç durmuyor? Neden sürekli oramızdan buramızdan bir şekilde negatife çekiliyoruz? Gücümüzü kaptırmamanın en kolay yolu kalp merkezimizde kalmak dostlar... Artık her “ışık, sevgi, kardeşlik” diyene inanmadığımız gibi, tam aksine sürekli negatiften bahseden sözde “ışık savaşçılarına” da DİKKAT edelim.
Resim bilgisi: Yaklaşık 4-4,5 mt. uzunluğunda, beyazımsı açık tenli, güçlü vücut yapısına sahip ve düşüncelerinizi çok kolay manipüle edebilen bir ırktır.


Comments

Popular posts from this blog

Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni