UFO'lar ve Nükleer Silahlar

Dünyadışı varlıkların gezegenimizi uzun zamandır ziyaret ettiklerini ve hatta "HU-man" yani insanoğlunun burada bedenlenmesinden çok daha önceki tarihlerde dahi bu gezegende var olduklarını biliyoruz. Anlamasını, dinlemesini, öğrenmesini bilen bizler için bu bilgi artık son derece doğal ve şüpheye yer bırakmayacak şekilde net.
Peki, bu durumu bilip hatta yakından birçok kez tanık olan devlet adamları ve askeri yetkililer bu konuda ne diyorlar? Koca bir HAYIR ve direkt yalanlama tabii ki... Çünkü insanların gerçekleri bilecek olması onların en büyük korkusu, kabusu, felaketi... "Kendi" ÖZ gerçeğine uyanacak olan insan, uyanış gerçekleştiğinde, bu karanlık düzenden ve onu kuran negatif ırkların boynuna zalimce geçirdiği zincirden öyle bir kurtulacak ki, bütün galaksi İNSAN'ın zaferini konuşacak tüm evrenlerde...
Türkiye'nin sayılı Ufolog'larından Tolga Yazıcıer ile beraber hazırladığımız, Robert Hastings'in UFO'ların Nükleer üslerdeki varlığı hakkında ki bu detaylı belgeseli keyifle izlemenizi dilerim!

Comments

Popular posts from this blog

Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni