Küresel anlamda neler olduğuna dair son gelişmeler

Sevgili dostlar, dünya genelinde zor günler geçiriyoruz. Kimse tam olarak ne olup bittiğini anlayamıyor, kafalar karışık, ruhlarımız tedirgin... Bir umut, tünelin sonunda bir ışık görebilmeyi diliyoruz hepimiz. Bir tarafta felaket tellalları yeni dünya düzeni geliyor diye bas bas bağırıp neredeyse göbek atıyor. Sanki gelen bu 3B matriksinden daha iyi!! Ya da corona virüsü diye korkudan oturduğu yerde kalp krizinden gidecek kişiler görüyoruz. Bence ikisi de çok uç ve psikolojimiz için zararlı durumlar. O yüzden hepinize (ve kendime de tabii) dengede kalmanızı, uçlara gitmemenizi ve kalbinizin sesini dinlemeye devam etmenizi öneriyorum. Dilerim her ne oluyorsa bütünün hayrı için oluyordur.
Bunları ifade ettikten sonra asıl konumuza gelelim. Şimdi aşağıda okuyacağınız yazıyı Facebook'ta ki "David Wilcock/ Alien Races Group" adlı grupta Lidia Chambers adında bir üye paylaşmış. Yazının orjinali prepareforchange.net sitesinde okunabilir. Yazarı Edward Morgan adında biri. Tam olarak kim olduğunu bilemiyoruz ama beklenildiği gibi bir profesör, bilim adamı, devlet yetkilisi olmadığını söyleyebilirim. Peki bunları neden söylüyorum? Çünkü yinede aramızdan bazı arkadaşlar bu kaynaktan tatmin olmayacaktır. Haklısınız da... Artık o kadar çok kandırıldık, yanılgıya düştük ki kendimizden bile şüphe eder olduk! Yinede bir an için şu şüpheci kimliğimizden sıyrılıp başka bir perspektifle konuya yaklaşmanızı istiyorum. O halde, kendimize şu soruları soralım; "Bu bilgiler benim kendi bilgilerimle ne kadar örtüşüyor? Hangi bölümlere katılıyorum ya da katılmıyorum? "Eğer gerçekten arka planda böyle bir durum yaşanıyorsa bundan sonrasında ne olur? Umutlanmalı mıyım yoksa karamsar olmaya devam mı etmeliyim?" İçimize soralım bu soruları, kalbimize... Zihnimize değil çünkü zihinler kirli, bilinçaltımız çöplük gibi, milyarca yerli yersiz veriye maruz kalıyoruz her an her saniye... Oysa gerçekten bize ait olan tek ve biricik kalbimizde gizli bütün cevaplar...

Yazının orjinal linki: https://prepareforchange.net/2020/03/15/whats-about-to-happen-this-summer-and-fall-will-change-the-worlds-history/?fbclid=IwAR1b4jv4_ly0g0f64EmLSOPJRTAbwksFIahmAd4KP3jpK2sVg1GFAOiKmaU

Açıkcası buradaki bilgiler benim içimi bir nebze olsun rahatlattı. Amerika'da adına "Alliance" denen bir grup var, Amerikan ordusunun özellikle deniz kuvvetleri biriminden üst düzey generallerden ve askerlerden oluşuyor. Dr. Michael Salla'nın 12 Nisan 2018 tarihli yazısına bakılırsa (ünlü araştırmacı yazar Dr. Jerome Corsi'nin de iddia ettiği gibi) kabalı yıkmak için 2016'da bizzat kendileri Donald Trump'ı "işe almış". Amaç dünyanın kanını yüzyıllardır emen kabalın sonunu getirmek, tüm o karanlık varlıkları tutuklamak! Şu anda bu tutuklamaları gerçekleştiren de içinde CIA'den, FBI'dan, NSA'dan ve daha nice gruplardan üyesi bulunan bu grup, "Alliance". Ütopik değil mi? Son derece sıradışı bir senaryo... Olabilir tabi ama ya gerçekse?  Dr. Salla'nın makalesinin linki: https://www.exopolitics.org/qanon-is-us-military-intelligence-that-recruited-trump-for-president-to-prevent-coup-detat/?fbclid=IwAR3CUE7JB2I76ucy1Muvd-48UWrvO570t8JfV_WSiLuF04d15kNu12T2Zvg

Burada yazılanlar %100 doğru diye bir iddiam yok, olamazda. Ama şu anda etrafta dolaşan tonlarca felaket senaryosunu bıkıp usanmadan okurken böyle olumlu deli senaryolara da bir şans vermek gerekir diye düşünüyorum, yanlış mıyım? Ve bekleyin... Bende bekliyorum... Bakalım burada iddia edilenler gerçek çıkacak mı? 
***
Doğru bir kaynaktan kopyalandı: bu benim tarafımdan yazılmadı: 
Bu sabah saat 4.30'da Kanada Başbakanı Justin Trudeau'ya ABD tarafından kurumsal ve mali suçlar nedeniyle suç duyurusunda bulunuldu. Medya sahiplerine ise Trudeau ve karısında Corona virüsü olduğu ve bir süre evlerinden ayrılmayacakları konusunda beyin yıkamaları talimatı verildi. Tom Hanks, 48 saat önce pedofili nedeniyle tutuklandı ve şu anda Avustralya'da bir otel odasında tutuluyor ve ABD'ye geri dönmeyi reddediyor. 

Bir sonraki ünlü tutuklamalarında Celine Dion, Madonna, Charles Barkley ve Kevin Spacey olacak. Fakat onlarında Corona virüsüne yakalandıkları söylenecek. 80'den fazla Vatikan yetkilisi ve diğer bazı yetkililer suç, pedofili, çocuk kaçakçılığı ve cinsel istismar suçlarından tutuklandı ve kaçmamaları içinde İtalya'nın havalimanları tamamen kapatıldı. 

Birleşik Arap Emirlikleri kendi Kraliyet Ailesi ve bağlı kuruluşlarındaki kitlesel tutuklamalarını tamamladı. Hüküm giymiş Hollywood tecavüzcü Harvey Weinstein ile yüzlerce ünlü Hollywood ünlüsünün uyuşturucu ticareti, pedofili ve çocuk kaçakçılığına karıştığından dolayı tanıklık etmesi konusunda anlaşma sağladı. 55 yıl hapis cezası yerine sadece 23 yıl hapis cezası aldı. Buna karşılık, İngiltere Prensi Andrew, eski başkan Bill Clinton, eski başkan yardımcısı Joe Biden, Tom Hanks, Oprah, Ellen DeGeneres, Quentin Tarantino, Charlie Sheen, Bob Saget, Kevin Spacey, John Travolta, Steven Spielberg, Podesta, NXIVM ve PIZZAGATE seks kaçakçılığı kulüpleri ve Jeffrey Epstein ile doğrudan ilintili yüzlerce kişi için ifade verecek, onları ifşa edecek. Jeffrey Epstein ile benzer şekilde bir anlaşma yapıldı ve ifadesine karşılık olarak hapishanede “sahte” intiharını düzenlemesine izin verildi. Bazı büyük dünya şirketlerinin CEO'ları suçlandı / tutuklandı ve bazıları son 30-60 gün içinde “istifa” ettirildi. Bunlar arasında NBA, Harley Davidson, Bill Gates Vakfı, Intel, McDonald's, Cesar Ödülleri, Disney, Vatikan Emniyet Müdürü vb. çok üst düzey yetkililer var. 

Önümüzdeki 3 ayda yaklaşık 700-800 istifa daha geliyor. Laboratuvarda yaratılan Corona virüsü, kitlelere zorunlu kılınacak olan aşılama gündeminin örtbasıydı. Şimdi dünyanın gördüğü en büyük ABD İstihbarat operasyonu haline geldi. Bu toplamda 158.000 kişinin tutuklanma operasyonu, küresel seçkinleri ve hatta George Soros, BM yetkilileri ve GRETA'nın kurucuları gibi bankacılar da dahil olmak üzere en büyük kötü ve bozuk politikacıları, ünlüleri ve CEO'ları kıskıvrak yakalayacak. Başkan Trump 2020 seçimlerini kazanacak ve eski ABD eski başkanlarının tutuklanması 2021'in başlarında gerçekleşecek. Tüm büyük tutuklamalar medya tarafından kazara veya komplo teorileri olarak gösterilecek. 

Tutuklanan tüm kişilere "Rommel Ölümü" verilecek, yani itibarlarının bozulmadan kalacağına dair güvenceler karşılığında halka intihar ettikleri ya da kazayla öldükleri söylenecek. Ya da tüm halkın önünde onlara utanç getirecek olan bir davayla yargılanmayı seçebilirler. Bazı üst düzey dini liderler tutuklanacak veya istifa etmeye zorlanacak ve bazıları aniden "hastalanacak". Vatikan ilk olacak ve 2020’de Papa indirilecek. İnsanlardan elde edilen ve onların gençlik iksiri olarak adı geçen Adrenochrome üretimi ortaya çıkarılacak ve bunun üretiminden de başlıca olarak Hollywood ve Vatikan’ın sorumlu olduğu söylenecek. Önümüzdeki 2 ay boyunca okullar, borsalar, bazı bankalar, havaalanları, nakliye, seyahat, etkinlikler, galalar, sergiler, spor oyunları, spor şampiyonaları, müzik ödülü törenleri, NBA / NHL / Beyzbol oyunları ve gemi yolculukları gibi bu tip operasyonlardan dolayı geçici olarak gerçekleştirilemeyecek. Gıda kıtlığı ve kademeli elektrik kesintileri olacaktır. Gaz fiyatları düşecek, yiyecek maliyetleri yükselecek, sigortalar yükselecek, altın ve gümüş stokları düşecek ve birçok şirket ya iflas edecek ya da önemli bir finansal kayıp yaşayacak. Tıpkı Air Canada, Disney ve Coca-Cola’ya olduğu gibi. 

“Great Awakening'e hoş geldiniz.” “Büyük Uyanışa hoşgeldiniz.” Bu yaz ve sonbaharda gerçekleşen olaylardan sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak ve dünyanın geleceği tamamiyle değişecek.

Comments

Popular posts from this blog

5. Boyuta Geçiş Soruları ve Yeni Dünya Düzeni